
برنامه های کاربردی یا همان Utility Apps اپلیکیشنهایی هستند که با نصب در دستگاههای اندرویدی قابلیتهای خاصی را به آن اضافه میکنند. عموما قابلیتها و ویژگیها یا سرویسهایی که توسط این دسته از اپلیکیشنها ارائه میشود بسیار کارآمد بوده و بخشی از نیازهای کاربر را برطرف میکنند. البته باید اشاره کنیم که تنوع اپلیکیشن های کاربردی اندرویدی هم به مراتب زیاد است. با ما همراه باشید تا شما را با 10 اپلیکیشن کاربردی اندروید آشنا کنیم.
معرفی بهترین برنامه های کاربردی اندروید :
1- برنامه کاربردی واتساپ WhatsApp

مسنجر محبوب واتس اپ که در زمینه چت و ارتباط متنی بی نظیر است، تاکنون روی بیش از یک میلیارد دیوایس اسمارت نصب شده است. کمپانی سازنده واتساپ با آپدیت های مداوم و افزودن قابلیت های جدید همواره رابط و تجربه کاربری بهتری را به مخاطبین خود ارائه داده است. یکی از مهمترین ویژگی های مورد توجه افراد حفظ حریم خصوصی و امنیت بالا در ارتباط است که برنامه اندروید WhatsApp به خوبی توانسته اعتماد کاربران خود را از این جهت جلب کند. آنچه واتساپ را شماره یک لیست مسنجرهای محبوب در سراسر جهان ساخته، سادگی و راحتی استفاده و سابقه طولانی آن می باشد.
2- برنامه کاربردی AppLock

نام برنامه AppLock وظیفه و کارایی آن را شرح میدهد. با استفاده از این برنامه میتوانید برای اپلیکیشنهای نصب شده در دستگاهتان رمز عبور تعیین کنید. برنامه AppLock به نوعی اپلیکیشنهای نصب شده در دستگاه اندرویدی شما را قفل میکند و از اجرای بدون اجازه آنها جلوگیری به عمل میآورد. استفاده از برنامه AppLock بسیار ساده بوده و عملکرد آن فوقالعاده دقیق است. شما تنها باید پس از اجرای این برنامه نسبت به انتخاب اپلیکیشنهایی اقدام کنید که قصد قفل شدن آنها را دارید.
3- برنامه کاربردی Google Translate

به احتمال زیاد همه شما با سایت Google Translate آشنا هستید. سایت Google Translate هم اکنون قدرتمندترین و بهترین منبع موجود به منظور ترجمه رایگان متون از زبانهای مختلف به زبانهای مختلف دیگر است. به بیان دیگر Google Translate یک دیکشنری آنلاین است که به بهترین شکل ممکن از پس ترجمه عبارات و جملات بر میآید. گوگل همچنان در تلاش است تا قابلیتها و دقت عملکرد Google Translate را بهبود بخشد. مترجم آنلاین گوگل ترنسلیت در حال حاضر از 52 زبان مختلف دنیا پشتیبانی میکند و زبان فارسی هم یکی از زبانهای تحت پشتیبانی آن محسوب میشود. به همین منظور یکی از برنامه های کاربردی اندروید نیز بشمار می رود.
4- برنامه کاربردی Smart Tools

همانطور که از نام این اپلیکیشن مشخص است، برنامه Smart Tools مجموعهای از کاربردی ترین برنامه های اندرویدی را در اختیارتان قرار میدهد. بنابراین این اپلیکیشن مستقل شامل برنامه های کاربردی متنوع میشود. البته اغلب برنامههایی که در این اپلیکیشن ارائه میشوند کاربرد عمومی دارند و بر روی زمینه تخصصی خاصی متمرکز نیستند. در هر صورت برنامه Smart Tools یکی از کاربردی ترین برنامه های اندرویدی کنونی موجود خواهد بود چرا که در به راحتی مجموعهای از کارآمدترین قابلیتها را در اختیارتان قرار میدهد.
5- برنامه کاربردی WiFi Analyzer

اپلیکیشن WiFi Analyzer به واقع یکی از برنامه های کاربردی و پراستفاده است. با استفاده از این برنامه میتوانید به اطلاعات جامعی از شبکههای وای فای موجود در اطراف خود و شبکه وای فایی که به آن متصل هستید دست پیدا کنید. یکی از اصلیترین کاربردهای این برنامه مربوط به تعیین بهترین مکان قرار دادن مودم در ساختمان میشود. این اپلیکیشن از فرکانس وای فای 2.4 الی 5 گیگاهرتز پشتیبانی میکند و با سنجش کیفیت شبکه وای فای در نقاط مختلف ساختمان میتواند کمک به سزایی در افزایش کیفیت و سرعت اینترنت وای فای شما داشته باشد. این برنامه به صورت رایگان قابل دانلود است و بدون تردید یکی از کاربردی ترین برنامه های اندرویدی موجود کنونی محسوب میشود.
6- برنامه کاربردی Canva

اپلیکیشنی که با استفاده از آن میتوانید انواع و اقسام طرحها برای محل کار، مدرسه، منزل و... را تنها در عرض چند دقیقه طراحی کنید؛ بدون نیاز به تجربه قبلی در زمینه طراحی یا استفاده از نرمافزارهای پیچیده، فرقی نمیکند بخواهید پستی را برای اینستاگرم طراحی کنید یا سرصفحه فیسبوک. در هر حال میتوانید در این اپلیکیشن به تمام ابزار مورد نیازتان برای طراحی دسترسی داشته باشید. علاوه بر این میتوانید کارت پستال، پوستر، کولاژ، کارت دعوت، بنر، وبلاگ و حتی کارت عروسی هم طراحی کنید. نسخه ویندوزی این اپلیکیشن نیز ارائه شده است و بنابراین شما میتوانید هر طرحی را چه در گوشی یا تبلت اندرویدیتان یا رایانه ویندوزیتان ویرایش کنید. با کانوا میتوانید تصاویرتان را طوری ویرایش کنید که مناسب برای قرار دادن در شبکههای اجتماعی همچون فیسبوک، توئیتر و اینستاگرم باشند. با کانوا نیازی نیست همهچیز را از یک صفحه سفید شروع کنید. کانوا هزاران طرح از پیش طراحیشده (تمپلت) را در اختیار شما خواهد گذاشت که میتوانید از آنها به عنوان مبنای کارتان استفاده کرده و بعدا هر تغییری خواستید در آنها بدهید. این طرحها توسط طراحان حرفهای طراحی شدهاند تا شما بتوانید هر چه آسانتر کار طراحیتان را پیش ببرید. صاحبان شرکتهای کوچک، موسیقیدانها، دانشجویان، اساتید، سازمانهای غیرانتفاعی، مدیران شبکههای اجتماعی، واسطههای خرید و فروش ملک و حتی پدر و مادرها میتوانند از کانوا برای طراحی و ویرایش بهترین طرحهای مورد نیازشان استفاده کنند. داشتن کانوا به منزله در اختیار داشتن گروهی از طراحان حرفهای است.
7- برنامه کاربردی Google Maps

بنظر شما کدامیک از این اپلیکیشنها میتوانند کارآمدترین یا کاربردی ترین برنامه های اندرویدی موجود باشند؟
:: برچسبها:
برنامه های کاربردی ,
:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0