هنگام خرید شارژر گوشی همراه با انتخاب های زیادی روبرو می شوید. برخی از شارژرها برای استفاده در خانه و سر کار مناسب هستند درحالی که برخی دیگر به طور اختصاصی برای استفاده در ماشین طراحی شده اند.
افرادی که اغلب در حال مسافرت هستند ممکن است شارژر مناسب شان آن هایی باشد که با یک منبع تغذیه سوخت جایگزین کار می کنند.
در شرایط اضطراری، شارژری که منبع تغذیه آن باتری است می تواند به طور بالقوه یک زندگی را نجات دهد. هر گزینه مزایا و معایب خودش را دارد، بنابراین خریداران باید ببینند که کدام گزینه بیشتر به کارشان می آید.
شارژرهای گوشی موبایل برای استفاده در خانه و اداره
شارژرهای موبایل به طور معمول در خانه یا اداره استفاده می شوند. در این مکان ها، شارژرها معمولا به پریز روی دیوار یا پورت USB کامپیوتر برای شارژ شدن وصل می شوند. هاب USB یا داک USB تک یا چند پورت نیز در بازار موجود هست.
شارژرهای گوشی همراه با پورت USB و سوکت دیواری
اکثر تلفن های همراه با یک شارژر AC که می توان به پریز روی دیوار وصل کرد فروخته می شوند. برخی از آن ها ممکن است دارای کابل شارژ با سری USB باشند. این مدل ها را می توانید به طور مستقیم به لپ تاپ یا کامپیوتر وصل کنید یا به یک آداپتور شارژر(کلگی شارژر) متصل کنید و به پریز برق روی دیوار بزنید.

شارژرهای USB و AC از ساده ترین و متداول ترین نوع شارژرهای گوشی همراه هستند و بسیاری از افراد تمایل دارند که چندتا از آن ها را در موقعیت های مختلف در دسترس داشته باشند.

هنگامی که خریداران به دنبال خرید شارژر یدکی یا تعویض شارژر با یکی از مدل های مذکور هستند، اغلب شارژرهای ساخته شده توسط شرکت اصلی سازنده گوشی همراه خود را خریداری می کنند.
ایستگاه داک تلفن همراه و پدهای شارژ
ایستگاه های داک انتخاب دیگری برای شارژ کردن گوشی های موبایل در خانه و اداره هستند. به جای وصل کردن کابل شارژر به گوشی همراه، توی ایستگاه داک متصل جا می خورد و از طریق پورت شارژ متصل می شود.

ایستگاه شارژ داک همیشه به پریز برق متصل هستند بنابراین، کاربران نیاز نیست خود را برای یافتن یک پریز برق خالی به زحمت بیندازند.
ایستگاه شارژ USB گوشی های همراه را به راحتی می توان استفاده کرد و همیشه برای شارژ کردن آماده هستند. بسیاری از ایستگاه های داک این امکان را فراهم می کنند تا کاربران از گوشی شان در حین شارژ کردن بتوانند استفاده کنند.

برخی از مدل های نیز برای گوش دادن به موزیک ذخیره شده داخل گوشی ها مجهز به اسپیکر می باشند.
ایستگاه های شارژ چند پورت بزرگ تر برای خانواده ها یا آن هایی که می خواهند همزمان چند موبایل به شارژ بزنند بسیار مناسب است.

همه ایستگاه های داک برای شارژ کردن یک گوشی همراه طراحی نشده اند. خریداران باید مشخصات محصول و قابلیت های آن را قبل از خرید بررسی کنند.
پد شارژ یا مت شارژ بسیار شبیه ایستگاه های داک هستند اما هیچ اتصال مستقیم سیمی(کابل شارژ) مورد نیاز نیست. همچنین بخوانید: سیم شارژر تایپ سی میدونید چیه؟

برخی از کیس های گیرنده گوشی های همراه این امکان را دارند تا کاربران بتوانند گوشی های شان را با قرار دادن بر روی پد آن ها شارژ کنند.

شارژر فندکی یا شارژر گوشی موبایل مخصوص وسایل نقلیه
خریدارانی که همیشه در حال رفت و آمد هستند ممکن است به دنبال شارژر گوشی یا آداپتور شارژ برای استفاده در وسیله نقلیه شان باشند. با اتصال به فندک سیگار 12 ولتی یا آداپتور برق کمکی، یک شارژر فندکی می تواند گوشی شما را از طریق باتری وسیله نقلیه تان شارژ کند.

شارژرهای فندکی را حتی می توان روی برخی قایق ها نیز استفاده کرد. به علاوه از یک آداپتور AC به 12 ولت می توان برای اتصال کابل این نوع شارژر به پریز برق روی دیوار استفاده کرد و این ساختار به افراد اجازه می دهد که گوشی هایشان را با این نوع شارژر تقریبا در هر جایی به شارژ بزنند.
علاوه بر این آداپتورهای DC 12 ولت به USB نیز وجود دارند که این امکان را فراهم می کنند تا کاربران بتوانند گوشی خود را با یک کابل شارژ USB ساده به منبع برق وسیله نقلیه شان متصل کنند.

با پیدا کرن آداپتور یا کابل شارژ مناسب، تمام دارندگان گوشی های همراه می توانند گوشی های شان را در حین رانندگی شارژ کنند.
شارژرهای گوشی همراه با منابع انرژی جایگزین
امروزه، کاربران گوشی های همراه خود شارژ کنند حتی زمانی که به هیچ پریز برقی دسترسی ندارند. این شارژرها برای دوست داران مسافرت و طبیعت گردی عالی است. علاوه بر این شارژرهایی که با انرژی های جایگزین کار می کنند دوستدار محیط زیست هستند.

هنگامی که به کشورهای مختلف سفر می کنید، با این شارژرها دیگر نیاز نیست نگران تفاوت ولتاژ برق آن جا باشید. ضمنا این شارژرها برای زمان قطع برق نیز بسیار مفید است و کاربرانی که این نوع شارژر را خریداری می کنند خود را برای شرایط مختلف آماده خواهند بود. حتی برخی افراد هستند که از منابع انرژی جایگزین به عنوان منبع اصلی شارژ گوشی همراه خود استفاده می کنند.
شارژرهای خورشیدی تلفن همراه
مدل های بسیاری از شارژرهای خورشیدی تلفن همراه اکنون در بازار موجود هست. برخی دارای یک سلول خورشیدی کوچک و قابل حمل هستند درحالی که برخی دیگر دارای سایز بزرگ تر هستند و مقادیر بیشتری از نور خورشید را جذب می کنند و منجر به قابلیت شارژر سریع تر و بیشتر می شوند.

برخی از مدل ها نیز هستند که انرژی خورشید را درون باتری برای استفاده بعدی ذخیره می کنند.
از آن جایی که پنل های خورشیدی از نظر کارایی بسیار متفاوت هستند، خریداران باید عملکرد و قابلیت آن ها را بسنجند تا مطمئن شوند که کدام مدل شارژر خورشیدی مطابق نیازهای شارژ گوشی آن هاست.

برخی از شارژرهای خورشیدی یک اتصال USB دارند و می توانند تعداد زیادی از دستگاه ها نظیر دوربین ها و تبلت ها را شارژ کنند. شارژرهای خورشیدی یونیورسال برای اطمینان از سازگاری کامل با طیف گسترده ای از گوشی های موبایل با آداپتورهای مختلفی عرضه می شوند.

تنها عیب شارژرهای خورشیدی این است که نیاز به نور مستقیم خورشید دارند.
شارژر دستی تلفن همراه
اگرچه این گزینه برای استفاده روزمره بهترین انتخاب نیست اما شارژرهای دستی تلفن همراه واقعا می توانند نجات دهنده زندگی باشند. این شارژرها که برای شرایط اورژانسی و آب و هوای نامساعد مفید هستند با دست شارژ می شوند. روی این شارژرها یک دسته یا میل لنگ قرار دارد که افراد می توانند با چرخاندن آن و قدرت عضله های خود الکتریسیته تولید کنند.

اگرچه این شارژرها به طور کلی قادر به شارژ طولانی و قوی نیستند اما به اندازه کافی گوشی شما را شارژ می کنند تا با آن یک تماس مهم و اورژانسی بگیرید.

شارژرهای دستی گوشی موبایل سبک وزن و کوچک هستند که این باعث می شود بتوانید آن ها را در هر جایی جاسازی کنید. بسیاری از شارژرهای دستی نیز مقاوم در برابر آب هستند.

همانند بسیاری از گزینه های جایگزین شارژر گوشی موبایل ، این ها نیز برای سازگاری بیشتر معمولا یک پورت USB با آداپتورهای شارژر متفاوت دارند.
:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0