داشتن یک گوشی هوشمند و در عین حال زمان مناسب، کاربران موبایل را وسوسه خواهد کرد تا اپلیکیشنها، بازی، کتابها، نرم افزارهای پخش موسیقی مختلف و متنوعی را بر روی گوشی خود نصب کنند. درواقع برخی از اپلیکیشنهای موبایل چنان پرزرقوبرق طراحی شدهاند که برخی کاربران به کل، میزان انرژی که از باتری گوشی مصرف خواهد شد را فراموش میکنند. درواقع زمانی که برنامههای زیادی بر روی گوشی نصب باشد، احتمالا برخی از آنها از اینترنت استفاده میکنند و همچنین میبایست آنلاین باشند.

از این رو راه چاره، مدیریت اپلیکیشنهای نصب شده در گوشی است. در این راستا اپلیکیشنهای مدیریت مختلفی برای گوشیهای اندرویدی وجود دارد که کاربران میتوانند آنها را در گوشیهای خود نصب کرده و با کمک آنها، مدیریت بیشتری بر روی مصرف انرژی و سایر موارد داشته باشند. در ادامه به معرفی تعدادی از این اپلیکیشنها و روشهایی در این زمینه میپردازیم. البته در اینجا هم میتوانید با راههای مدیریت مصرف انرژی باتری گوشی اندرویدی آشنا شوید.
آنچه در این مقاله میخوانید:
- بهترین نرم افزارهای مدیریت اپلیکیشن برای اندروید
- اپلیکیشن مدیریت AppMonster Free Backup Restore
- نرم افزار مدیریت برنامه ها AppMgr III (App 2 SD)
- نرم افزار مدیریت اپلیکیشن Apk Manager
- نرم افزار مدیریت اپلیکیشن App2SD &App Manager-Save Space
- برنامه مدیریت اپلیکیشن Smart App Manager
- سایر راه های مدیریت اپلیکیشن در اندروید

بهترین نرم افزارهای مدیریت اپلیکیشن برای اندروید
اپلیکیشن مدیریت AppMonster Free Backup Restore

نرم افزار مدیریت برنامه ها AppMgr III (App 2 SD)
برنامه AppMgr که با نام App 2 SD نیز شناخته میشود، یکی از برنامههای جالب در زمینه مدیریت اپلیکیشن اندروید است. امکان انتقال فایلها و برنامهها از حافظه داخلی به حافظه SD کارت، مخفی کردن برخی از برنامهها از فهرستی که در نمایشگر ظاهر میشوند و همچنین مسدود کردن برخی از برنامهها برای افزایش سرعت گوشی، از دیگر امکانات نرم افزار مدیریت اپلیکیشن App 2 SD محسوب میشوند. علاوه بر این خوب است بدانید که این برنامه به شما امکان خواهد داد تا بتوانید برنامههای گوشی خود را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید و برنامههای بلااستفاده را هم پاک کنید؛ درنتیجه فضای بیشتری برای ذخیرهسازی در اختیار خواهید داشت. برای دانلود این برنامه نیز میتوانید از اینجا اقدام کنید.

نرم افزار مدیریت اپلیکیشن Apk Manager
دیگر نرم افزاری که در این فهرست قرار است به شما معرفی کنیم، برنامه APK منیجر است. این برنامه مدیریت اپلیکیشن، برنامهای با رابط کاربری ساده و آسان است. میتوانید به سرعت با آن کار کنید و بدون اینکه تبلیغی مزاحم شما باشد، کار خود را با این برنامه رایگان انجام دهید؛ اما به یاد داشته باشید که این برنامه کمحجم، قابلیتهایی مانند پاک کردن حافظه پنهان، مرتبسازی برنامهها و مواردی از این دست را ندارد. برای دانلود این برنامه میتوانید از اینجا اقدام کنید.

نرم افزار مدیریت اپلیکیشن App2SD &App Manager-Save Space
علاوه بر این پاک کردن حافظه پنهان، دادههای برنامه و متوقف کردن برنامهها از امکانات دیگر اپلیکیشن یاد شده هستند. همچنین شما به کمک این برنامه میتوانید در صورت تمایل اپلیکیشنهایی را که دوست دارید با دوستانتان به اشتراک بگذارید. برای دانلود نرم افزار مدیریت نصب برنامه اندروید App2SD &App Manager-Save Space نیز میتوانید از اینجا اقدام کنید.

برنامه مدیریت اپلیکیشن Smart App Manager
دیگر برنامه شخص ثالثی که میتوانید برای مدیریت اپلیکیشن های خود در گوشی و تبلت اندرویدی استفاده کنید، اپلیکیشن مدیریت Smart App Manager است. با کمک این برنامه شما به راحتی میتوانید برنامههای نصبشده در گوشی اندرویدی خود را مدیریت کرده و اطلاعاتی را درباره عملکرد گوشی خود داشته باشید. برای این کار کافی است بعد از نصب SmartWho App Manager، وارد بخش Android App Manager شوید؛ در این بخش امکاناتی مانند جستجو، مرتب کردن، تهیه پشتیبان و بازگردانی پشتیبان وجود دارد. برای دانلود برنامه مدیریت نرم افزار اندروید یاد شده نیز میتوانید از اینجا اقدام کنید.

سایر راه های مدیریت اپلیکیشن در اندروید
گفتنی است که راههای دیگری هم برای مدیریت اپلیکیشن ها در اندروید از طریق خود سیستم عامل اندروید و همچنین از طریق کامپیوتر دسکتاپ وجود دارد که در ادامه آنها را معرفی میکنیم.
استفاده از مدیریت اپلیکیشن اندروید
ناگفته نماند که خود سیستم عامل اندروید به ویژگی مدیریت اپلیکیشن مجهز است و درواقع نیاز خیلی زیادی به چنین برنامههای شخص ثالثی نخواهد بود. اگر از کاربران این سیستم عامل محبوب هستید، برای مدیریت اپلیکیشن ها میتوانید وارد بخش تنظیمات (Setting) شده و از این قسمت گزینه مدیریت اپلیکیشن یا Application manager را انتخاب کنید. در ادامه فهرستی از همه برنامههای نصبشده بر روی گوشی نشان داده میشود که در آن برنامههای دانلود شده و برنامههای در حال اجرا نیز قابل مشاهده هستند. بهعنوان مثال اگر بخواهید برنامهای را متوقف کنید، کافی است بر روی آیکن برنامه ضربه بزنید و در صفحه بعدی هم گزینه Force Stop را برگزینید. در ویدیوی زیر میتوانید روند استفاده از مدیریت اپلیکیشن اندروید را تماشا کنید.
مدیریت اپلیکیشن های اندروید از کامپیوتر رومیزی
برنامه مدیریت برنامه ها dr.fone- Transfer، این امکان را به شما میدهد تا بتوانید همه برنامههای موجود در گوشی خود را از طریق کامپیوتر رومیزی مدیریت کنید. درواقع با کمک این برنامه میتوانید بهراحتی برنامههای اندروید را دانلود و نصب کنید. همچنین حذف، بهاشتراکگذاری و انتقال برنامهها نیز از دیگر امکانات این برنامه هستند که از طریق کامپیوتر میتوانید این کارها را برای گوشیهای اندرویدی خود انجام دهید. خوب است بدانید که از طریق این برنامه، علاوه بر اپلیکیشنها میتوانید پیامکها، مخاطبین، فایلها و موسیقیهایی که در گوشی دارید را هم مدیریت کنید. همچنین انتقال فایل از کامپیوتر به گوشی و یا برعکس نیز با کمک این نرم افزار امکانپذیر خواهد بود. با همه اینها میتوانید مدیریت کاملی از گوشی اندروید خود بر روی کامپیوتر داشته باشید. برای دانلود برنامه مدیریت نرم افزار اندروید نسخه ویندوز میتوانید از اینجا اقدام کنید.

سخن پایانی
با توجه به اینکه در این مطلب نمونههایی از مدیریت اپلیکیشن اندروید را به شما معرفی کردیم، گفتیم که مدیریت اپلیکیشنها نیز از تنظیمات اندروید و همچنین از طریق کامپیوتر شخصی میسر است. خوب است بدانید که برخی از برنامههای شخص ثالث برای این کار ممکن است یک سری امکانات بیشتر در این زمینه داشته باشند. با همه اینها آیا شما هم سعی میکنید برنامههای گوشی اندروید خود را مدیریت کنید و بر میزان حافظه و باتری مصرفی نظارت داشته باشید؟ اگر جواب شما مثبت است، چه راهی را انتخاب میکنید؟ اگر هم راههایی را میشناسید که در این مطلب به آنها اشاره نشده است، خوشحال خواهیم شد در بخش دیدگاهها آنها را با ما در میان بگذارید.
منبع : plaza.ir/mag